Te is szeretsz szép lányokat nézegetni, akik klassz bringán, gyönyörű környezetben tekernek, illegnek-billegnek? Ha a válaszod igen, akkor ajánljuk a népszerű modell, Shay Maria sorozatát, aki Los Angeles egyik legmenőbb helyén, Santa Monica utcáin gurulgat a biciklijén és fagyizgat a strandján. Shay kisasszony egyébként komoly "mellkarriert" tudhat magáénak, így a képek szolídsága meglepőnek is nevezhető.

Shay_Maria_Santa_Monica_7.jpg

Jordan Carver régi vendég mifelénk, írtunk és mutattunk is képeket róla korábban (itt és itt), ám mivel újabb bringás képekkel örvendeztetett meg minket, így örömmel tárjuk elétek a legújabb produktumait.

Egy modell élete nehéz és fáradtságos, ám kerékpáros megközelítésben szinte értékelhetetlen, így sok szót nem is vesztegetnék a hölgy karrierjére, amely fotózások sokaságán át vezet keresztül, például olyanon, amely ezeket a képeket szülte. Jordan itt egy közel két millás BMC Timemachine TMR01-es országúti bringával mutatkozik, egyébként szokatlanul zárt öltözékben.

BMCBike_29.jpg

Mit keres egy tuti csaj, provokatív feliratú fürdőruciban egy bringán? Tudja a franc! Azt azonban elárulhatjuk, hogy a BMX-en pózoló modellt Sarah McSweeneynek hívják és a Married to the Mob göncei vannak raja, amely ruhadarabok leginkább a feltűnő feliratokkal hívják fel magukra a figyelmet. Bevállalós tinik előre!

get a fucking job.jpg

A fotó a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszának befutója után készült. A képen a szakaszt megnyerő Marcel Kittel látható, aki a földre rogyva éppen levegő után kapkod. Ekkor lépett oda hozzá egy rajongó, aki gyorsan megörökítette a pillanatot egy csodás szelfi formájában.

McCarthy selfie Marcel Kittel giro ditalia.jpg

Első pillantásra ellentmondásos, másodikra pedig édes harmóniába olvad mindaz, ami Suz Forrestert jellemzi. Az ausztrál lány rockabilly és pin-up modellként naponta idézi meg az 50-es éveket, ám tetoválásai és a downhill sport iránti rajongása egy bevállalós, vagány, ízig-vérig mai lányt állít elénk.

Mi imádjuk!

Suz Forrester5.jpg

Nem tud egy bicikli elég öreg, elnyűtt és ócska lenni ahhoz, hogy ne szolgálna tökéletes alapként egy fotózáshoz. Talán a rozzant bringával a modell szépségét kívánják hangsúlyozni, nem tudjuk, mindenesetre működik valamiért a dolog, hiszen folyamatosan hasonló képekbe botlunk.

Mai képeinken a látnivalót Brittany Cole szolgáltatja - ő a nagy mellű modell a képeken -, az apropót pedig a 138 nevű (ásvány)víz promófotózása adja.

Brittany-Cole-138-Water_2.jpg

A reklám és a szex elválaszthatatlan fogalmak, néha direktebb módon, néha csak a felszín alatt, de folyamatosan próbálnak hatni a legelemibb ösztönünkre a reklámozók és a reklámkészítők. Természetesen ez alól a bringás ipar sem kivétel, igyekszik minden gyártó egy csinos lányt odaállítani a kacatjai mellé, hogy vonzóbbá tegye azt.

Valami hasonló következik most is: a termék bringás ruházat, amelyet az átlagostól kissé bátrabb fotókkal próbálnak megkívántatni velünk. A Bad Kitty Meow kampányát a magát szerényen csak kerékpáros stílus gurunak hívó Shawn Jantzen készítette. További információ, hogy a brand mögött egy bringás csapat is áll, amely a Bad Kitty Meow Phat Kat Racing nevet viseli.

zizz2.jpg

Egy lány, aki nem bringázik mégis elválaszthatatlan része a kerékpáros világnak. Femke Herygers a legendás belga cyclocross versenyző Paul Herygers lánya. Azonban az apai vonal nem az egyetlen kapocs. Ennek alátámasztására megemlíthetjük a fiatal modell korábbi szerelmét, Jurgen Van den Broeck-t a Lotto-Belisol csapatának profi bringását vagy a szőke szépség jelenlegi vőlegényét Klaas Lodewyck-et, aki a BMC csapatát erősíti.

Azt gondoljuk, hogy ennyi bringással a tarsolyban Femke nyugodt szívvel nevezhető bennfentesnek.

femke-herygers-bikegirls-blog-9.jpg

Legutóbb a Playboy fotósai helyezték a 29 éves Jeannie Santiagot egy kerékpározástól tökéletes idegen térbe, egy menő irodai enteriőrbe egy BMX-el. Mutatjuk a pontos részleteket.

jeannie-santiago-playboy-bikegirls-blog-23.jpg

Igencsak jelentős fogyasztóerőt képviselhetnek a bringázás iránt vonzalmat érzők, hiszen miért készülne annyi fotósorozat bringával pózoló modellekről? Viszont ha ez így van, akkor nem értjük, hogy miért nem bírnak a fotósok autentikusnak ható képeket készíteni, legalább az illúziót meghagyva a szemlélőnek, hogy bringás lányt lát. Ez valószínűleg örök rejtély marad, amin mi az idők végezetéig morfondírozni fogunk.

Legutóbb a Playboy fotósai helyezték a 29 éves Jeannie Santiagot egy kerékpározástól tökéletes idegen térbe, egy menő irodai enteriőrbe egy BMX-el. Terveink szerint még szerettünk volna merengeni kicsit a koncepció logikátlanságán, ám a kaliforniai lány szépsége elragadta a figyelmünket. Aki kevésnek érzi Jeannie szabadon felfedett bőrfelületeinek a méretét az ide kattintva további részletekre bukkanhat.

jeannie-santiago-playboy-bikegirls-blog-1.jpg