A reklám és a szex elválaszthatatlan fogalmak, néha direktebb módon, néha csak a felszín alatt, de folyamatosan próbálnak hatni a legelemibb ösztönünkre a reklámozók és a reklámkészítők. Természetesen ez alól a bringás ipar sem kivétel, igyekszik minden gyártó egy csinos lányt odaállítani a kacatjai mellé, hogy vonzóbbá tegye azt.

Valami hasonló következik most is: a termék bringás ruházat, amelyet az átlagostól kissé bátrabb fotókkal próbálnak megkívántatni velünk. A Bad Kitty Meow kampányát a magát szerényen csak kerékpáros stílus gurunak hívó Shawn Jantzen készítette. További információ, hogy a brand mögött egy bringás csapat is áll, amely a Bad Kitty Meow Phat Kat Racing nevet viseli.

zizz2.jpg

Egy lány, aki nem bringázik mégis elválaszthatatlan része a kerékpáros világnak. Femke Herygers a legendás belga cyclocross versenyző Paul Herygers lánya. Azonban az apai vonal nem az egyetlen kapocs. Ennek alátámasztására megemlíthetjük a fiatal modell korábbi szerelmét, Jurgen Van den Broeck-t a Lotto-Belisol csapatának profi bringását vagy a szőke szépség jelenlegi vőlegényét Klaas Lodewyck-et, aki a BMC csapatát erősíti.

Azt gondoljuk, hogy ennyi bringással a tarsolyban Femke nyugodt szívvel nevezhető bennfentesnek.

femke-herygers-bikegirls-blog-9.jpg

Legutóbb a Playboy fotósai helyezték a 29 éves Jeannie Santiagot egy kerékpározástól tökéletes idegen térbe, egy menő irodai enteriőrbe egy BMX-el. Mutatjuk a pontos részleteket.

jeannie-santiago-playboy-bikegirls-blog-23.jpg

Igencsak jelentős fogyasztóerőt képviselhetnek a bringázás iránt vonzalmat érzők, hiszen miért készülne annyi fotósorozat bringával pózoló modellekről? Viszont ha ez így van, akkor nem értjük, hogy miért nem bírnak a fotósok autentikusnak ható képeket készíteni, legalább az illúziót meghagyva a szemlélőnek, hogy bringás lányt lát. Ez valószínűleg örök rejtély marad, amin mi az idők végezetéig morfondírozni fogunk.

Legutóbb a Playboy fotósai helyezték a 29 éves Jeannie Santiagot egy kerékpározástól tökéletes idegen térbe, egy menő irodai enteriőrbe egy BMX-el. Terveink szerint még szerettünk volna merengeni kicsit a koncepció logikátlanságán, ám a kaliforniai lány szépsége elragadta a figyelmünket. Aki kevésnek érzi Jeannie szabadon felfedett bőrfelületeinek a méretét az ide kattintva további részletekre bukkanhat.

jeannie-santiago-playboy-bikegirls-blog-1.jpg

A Bikemag kerékpáros magazin oldalán figyeltünk fel egy blogunk témájába vágó hírre, amelyben egy hazai hegyikerékpáros csapatnak az új mezeiről és az azt bemutató fotózásról számolnak be.

Nem olyan régen írtunk hasonló témában egy posztot, akkor a kolumbiai DownTown MTB csapatáról adtunk hírt, ahol a Dél-Amerika legszebb lányai tekernek, azonban mégis csak nagyobb öröm csinos, magyar, bringás csajokról szólnunk. A kolumbiai egylethez hasonlóan a Merkapt SE-nél sem csupán lányokból áll a tagság és szintén hasonlóság, hogy a magyar leányzók is nagyon dögösek.

Mint írtuk, a képek elkészítésének apropója a csapat új meze volt, amellyel egy jeles alkalomnak is emléket állítanak, hiszen a klub idén ünnepli a fennállásának 10. évfordulóját. A Merkapt SE honlapja itt, a Facebook oldala itt, a fotózás képei pedig alább találhatók!

bikegirls_merkapt_se_5.jpg

Dosnoventa márkát 2010-ben Barcelonában hozta létre két barát, akik olasz beszállító segítségével készítenek egysebességes bringákat. Az alábbi fotókat tőlük idézzük meg. A képeket Nastya Kazakova és Sergio Gaudi készítette.  

Dosnoventa_barcelona_bikegirls_blog_1.jpg

Nagy gondban van a poszt írója, hiszen kellene valami frappáns felvezető szöveg a képeink elé, lehetőség szerint valami olyasmi mondandóval, amely a fotók szereplőit összefüggésbe hozzák a bringázással. Nos, a hölgyeknek - Fiama Amorimnak és Alessandra Batistának, akik Brazília szülöttei -, nagy valószínűséggel semmi közük nincs még a hobbi szintű tekeréshez sem, illetve a gördeszkázás sem az elsődleges profiljuk. Ettől eltekintve a képeknek vitathatatlanul helye van a blogunkon, ez nem is kérdés - már csak a GPS-t megszégyenítő módon, az utat mutató mellek miatt is!

Fiama Amorim_Alessandra Batista_bikegirls_blog_9.jpg

Angela Durazo 28 éves, Los Angelesben élő modell és triatlon versenyző. Ha felületesen közelítenénk, már lapozhatnánk is a sportoló képeihez, azonban Angela története ettől több. Olyan, amit érdemes megismerni.

2006-ban járunk, ekkor Angela 20 éves és már két éve tart a sikeres modell karrierje. A lány az egyik reggel egy golflabda méretű csomóra figyel fel a jobb mellében. Az orvosi kezelés során előbb biopsziát vettek a daganatból, majd el is távolították azt. Néhány nappal később, mikor visszatért a munkába, rosszul lett és visszatérve a kórházba kiderült, hogy súlyos fertőzést kapott. A vizsgálatok során kiderült, hogy a korábbi beavatkozás nyomán MRSA (methicillin rezisztens Staphylococcus aureus) fertőzést kapott, amely egy antibiotikumoknak ellenálló szuperbaktérium. A gyógykezelés és felépülés hosszú, fájdalmas folyamata, a kórházi tartózkodás költségei földig rombolták mindazt, amit addig a lány felépített. A hátramaradó hegek a modellkarrier folytatását nem tették lehetővé, a család kórházi számlák miatti eladósodása pedig a továbbtanulás lehetőségétől fosztotta meg a fiatal lányt. 

Angela pincérnőként dolgozva igyekezett eltartani magát és előteremteni a tanulás költségeit. A kitartó munka meghozta a gyümölcsét, 2008-tól jogi asszisztensként folytatta. Ám, hiába küzdötte magát egyre feljebb, úgy érezte, hogy valami hiányzik az életéből. 2010. június 8-án úgy döntött, hogy felhagy az addig munkájával és a sport felé fordult. Az első lépéseket, amelyek a fitnesz irányába vezettek, hamarosan újabbak követték, és rátalált a triatlon világára. Szerencsére a lánynak sikerült támogatókra lelnie, hogy elindulhasson egy újabb rögös és küzdelmes úton. 

A történet azonban itt nem ér véget. Egy évvel azután, hogy Angela profi triatlonversenyző lett, furcsa tüneteket észlelt magán, az egyik reggelre merevvé és fájdalmassá vált a csuklója. Nem sokkal később kiderült, hogy ismét komoly problémával kell szembenéznie, ugyanis súlyos ízületi gyulladást állapítottak nála, rheumatoid arthritist a mozgásszervi betegségek egyik legsúlyosabb formáját. Ezt követően egy két hónapos terápia következett, amely során megtanulta, hogyan tud alkalmazkodni a betegséghez, hogyan tud együtt élni vele. 

Azóta jó és rossz napok váltogatják egymást, néha megfeledkezik a betegségről - szinte nem is létezik -, néha viszont komoly nehézségeket okoz számára. Viszont az álmait nem adta fel, Angela a betegsége diagnosztizálása után 10 hónappal megszerezte első triatlonos dobogós helyezését…

A történet folytatása a jelenben Angela Durazzo honalpján vagy Facebook oldalán követhető.

angela-durazo-bikegirls-blog4.jpg

A londoni Darren Kane fotóművész szokatlan fotósorozata adja az alapját a 2014-es Cafe & Bikes néven kiadott falinaptárnak. Az elnevezés csalóka, hiszen kávét és bringákat ígér, holott a dögös csajok sem hiányoznak a kompozíciókról. Direkt nem képeket írtunk, mert ezek a művek többek egyszerű fotóktól – merész álmok bringákkal, lányokkal, vágyakkal, fantáziával. 

MIIT-Cafe-Bikes-2014-Calendar-Photography-by-Darren-Kane-5.jpg

Szokták mondani, hogy a legszebb nők Kolumbiában élnek, és ez tényleg így van. A kolumbiai nők szépsége ugyanannyira jellemzik Dél-Amerikát, mint az inka kultúra, tangó, a szamba, a kokain-termelés vagy a labdarúgás.

Hogy állításunkat alátámasszuk, bemutatjuk nektek a Down Town MTB csapatát, ahol lehet, hogy nem csak Dél-Amerika, de az egész világ legdögösebb bringás csajai gyűltek össze. Az persze külön öröm, hogy ezek a lányok nem a plázában töltik a szabadidejüket, hanem a természetben, a hegyek ösvényein tekerve. Az igen népes kolumbiai csapatnak Cali városa jelenti a központját, a bringás egylet tagjai jellemzően a 2 milliós metropoliszban élnek.

Persze a csinos lányokon kívül számos szerencsés férfi is tagja a mountain bike klubnak. A Down Town csapat bármerre is jár, mindig nagy feltűnést keltenek, egyrészt a nagy létszámuk, másrészt a szemrevaló lányaik révén.

downtown_team_colombia_bikegirls_blog_3.jpg

Bikegirls