2014. sze 15.

Puncis mezzel sokkolnak a kolumbiai csajok!

írta: bikegirls
Puncis mezzel sokkolnak a kolumbiai csajok!

A kolumbiai női nemzeti kerékpáros csapat elérte a szoftpornós szerelésével, hogy mindenki róluk beszéljen mielőtt még egyetlen métert is tekertek volna.

Hétvégén kezdődött a Giro Toscana elnevezésű női országúti verseny, amelynek az első felvonása - a megszokott koreográfia alapján - a csapatok bemutatása volt. A leghatásosabb belépőt kétség kívül a kolumbiai csapat produkálta, akik amolyan alul semmi mezben perdültek színpadra.

naked jersey.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

kolumbia mez országúti női bringás

2014. sze 11.

Szemrevaló orosz-olasz kombó

írta: bikegirls
Szemrevaló orosz-olasz kombó

Terjedelmes cikket nem tudunk ígérni, ám néhány megtekintésre érdemes fotónk azért van, amit a sztori hiányának ellenére nem érdemes a fiókban hagyni. Amit tudni lehet, az annyi, hogy a képeken látható modell Jekaterina Irvanets-Goldmann, és orosz, a bringa pedig egy Kuota Kharma, és olasz.

Jekaterina Irvanets-Goldmann 3.jpg

Jekaterina Irvanets-Goldmann.jpg

Jekaterina Irvanets-Goldmann 1.jpg

Tovább Szólj hozzá

olasz orosz modell országúti csinos kuota

2014. aug 22.

A segg-karrier bringán ülve kezdődik!

írta: bikegirls
A segg-karrier bringán ülve kezdődik!

Adott egy fotó, amely oda-vissza bejárta már a zinternetet, legalábbis a bringás-csajos témához vonzódó részét - biztos ti is láttátok már. Tény, hogy igencsak szemrevaló a bringát támasztó leányzó, ám oly sok helyen felbukkant már a fotó, hogy szinte észre sem venni. Gondoltunk egyet és ápdételtük a témát: megkerestük az említett fotó társait, utánanéztünk, hogy kis is a csaj, meg gyűjtöttünk néhány egyéb képet is a hölgyről.

Ígérjük, hogy nem fogunk hosszas életút-elemzésbe fogni és gyorsan a lényegre, azaz a szaftos fotókra térünk. Szóval a csajszit Rosa Acostának hívják és amolyan mindenhez értő überceleb kategóriába helyezendő: balettos-táncos, edző, oktató, modell, színész, énekesnő, tévés és kitudja ...

Tovább Szólj hozzá

modell csaj szépség mell segg szuperszexi legjobb nő celebsuna übersuna Rosa Acosta

2014. aug 19.

Lucia, a valóra vált bringásálom!

írta: bikegirls
Lucia, a valóra vált bringásálom!

Lucia Javorčeková tavaly ősszel egy bringás naptár kapcsán került a kerékpárkedvelők látómezejébe, ugyanis a szlovák lány tette izgalmassá a Cyklomania.sk falinaptár mind a tizenkét hónapját. Sokan csettintettünk akkor a gyönyörű formák láttán, ám az örömbe ürömként vegyült a gondolat, hogy csak egy bringával pózoló modellről van szó, aki életében nem tekert még egy kilométert sem.

Azonban annak, aki figyelemmel követi a 24 éves szépség Facebook-profilját (mert érdemes!) feltűnhet, hogy Lucia időről-időre túrázós-bringázós képeket is megoszt magáról, ami reményt ad mindannyiónknak, hogy igenis vannak valóra váló álmok!

Az alábbi összeállítást ezekkel a fotókkal kezdjük, majd felvillantunk néhány további ...

Tovább Szólj hozzá

modell szépség szlovák országúti csinos szuperszexi legjobb nő bringás csaj übersuna Cyklomania.sk lucia javorčeková

2014. aug 18.

A mennyország márpedig létezik!

írta: bikegirls
A mennyország márpedig létezik!

Sejtettük, hogy sokan kíváncsiak lesztek a szépséges Luciára "bővebben is", így összedobtunk egy bejegyzést, ahol a szlovák bringás lány kendőzetlenül mutatja meg a bájait és dobja ránk a melleit.

Már az első kép alapján sem neveznék a szendének a 24 éves modellt, aki szabadidejében sokat kerekezik, de lentebb tényleg elszabadul a pokol... Az említett első kép egyébként egy 2014-es bringás falinaptár egyik hónapjának fotója, egy olyan naptáré, ahol minden hónapban  Javorčeková kisasszony mosolyog ránk. Cool!

lucia-javorcekova 9.jpg

lucia-javorcekova 8.jpg

lucia-javorcekova 11.jpg

lucia-javorcekova 5.jpg

lucia-javorcekova 23.jpg

lucia-javorcekova 17.jpg

lucia-javorcekova 20.jpg

lucia-javorcekova 16.jpg

lucia-javorcekova 1.jpg

Javorčeková.jpeg

Tovább Szólj hozzá

szlovák 18+ legjobb nő bringás csaj übersuna Cyklomania.sk lucia javorčeková

2014. aug 14.

Szép kislány a szoba sarkában

írta: bikegirls
Szép kislány a szoba sarkában

Ha valamilyen rejtélyes okból vonzódsz a bringás csajokhoz és szeretsz róluk készült képeket megnézni, akkor ez a te posztod, ám ha valami mélyebb tartalomra vágysz, akkor el kell keserítsünk: itt csak egy csinos bigéről találsz fotókat, mást nem.

A képsorozat egyébként egy újonnan megalkotott márkanév, a Kaloopyfornia népszerűsítését célozza, amely egy laza, Venice Beach alapú életstílus márkája kíván lenni. Bla-bla, mindegy, úgysem ez a lényeg.

Kaloopyfornia-Carman-Leslie08.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

kerékpár cici csinos bringás csaj kaloopyfornia

2014. júl 01.

Nyalj egy fagyit Santa Monica strandján

írta: bikegirls
Nyalj egy fagyit Santa Monica strandján

Te is szeretsz szép lányokat nézegetni, akik klassz bringán, gyönyörű környezetben tekernek, illegnek-billegnek? Ha a válaszod igen, akkor ajánljuk a népszerű modell, Shay Maria sorozatát, aki Los Angeles egyik legmenőbb helyén, Santa Monica utcáin gurulgat a biciklijén  és fagyizgat a strandján. Shay kisasszony egyébként komoly "mellkarriert" tudhat magáénak, így a képek szolídsága meglepőnek is nevezhető.

Shay_Maria_Santa_Monica_7.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

amerikai modell bicikli csinos bringás csaj Santa Monica Shay Maria

2014. jún 26.

Jordan Carver egy 2 milliós bringán domborít

írta: bikegirls
Jordan Carver egy 2 milliós bringán domborít

Jordan Carver régi vendég mifelénk, írtunk és mutattunk is képeket róla korábban ( itt és itt ), ám mivel újabb bringás képekkel örvendeztetett meg minket, így örömmel tárjuk elétek a legújabb produktumait.

Egy modell élete nehéz és fáradtságos, ám kerékpáros megközelítésben szinte értékelhetetlen, így sok szót nem is vesztegetnék a hölgy karrierjére, amely fotózások sokaságán át vezet keresztül, például olyanon, amely ezeket a képeket szülte. Jordan itt egy közel két millás  BMC Timemachine TMR01-es országúti bringával mutatkozik, egyébként szokatlanul zárt öltözékben.

BMCBike_29.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

mell bringás csaj übersuna atyaisten! jordan caver

2014. máj 19.

Bevállalós és/vagy közönséges?!

írta: bikegirls
Bevállalós és/vagy közönséges?!

Mit keres egy tuti csaj, provokatív feliratú fürdőruciban egy bringán? Tudja a franc! Azt azonban elárulhatjuk, hogy a BMX-en pózoló modellt Sarah McSweeneynek hívják és a Married to the Mob göncei vannak raja, amely ruhadarabok leginkább a feltűnő feliratokkal hívják fel magukra a figyelmet. Bevállalós tinik előre!

get a fucking job.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

modell bmx fürdőruha

2014. máj 16.

Elkészült az év legbunkóbb szelfije!

írta: bikegirls
Elkészült az év legbunkóbb szelfije!

A fotó a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszának befutója után készült. A képen a szakaszt megnyerő Marcel Kittel látható, aki a földre rogyva éppen levegő után kapkod. Ekkor lépett oda hozzá egy rajongó, aki gyorsan megörökítette a pillanatot egy csodás szelfi formájában.

McCarthy selfie Marcel Kittel giro ditalia.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

országúti giro d’italia selfie szelfi David McCarthy Marcel Kittel

2014. máj 08.

Pin-up modell zúzza szét a lejtőket!

írta: bikegirls
Pin-up modell zúzza szét a lejtőket!

Első pillantásra ellentmondásos, másodikra pedig édes harmóniába olvad mindaz, ami Suz Forrestert jellemzi. Az ausztrál lány rockabilly és pin-up modellként naponta idézi meg az 50-es éveket, ám tetoválásai és a downhill sport iránti rajongása egy bevállalós, vagány, ízig-vérig mai lányt állít elénk.

Mi imádjuk!

Suz Forrester5.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

modell ausztrál rockabilly downhill bringás csaj pin-up suz forrester

2014. máj 02.

Plasztik cica az öreg vason

írta: bikegirls
Plasztik cica az öreg vason

Nem tud egy bicikli elég öreg, elnyűtt és ócska lenni ahhoz, hogy ne szolgálna tökéletes alapként egy fotózáshoz. Talán a rozzant bringával a modell szépségét kívánják hangsúlyozni, nem tudjuk, mindenesetre működik valamiért a dolog, hiszen folyamatosan hasonló képekbe botlunk.

Mai képeinken a látnivalót Brittany Cole szolgáltatja - ő a nagy mellű modell a képeken -, az apropót pedig a 138 nevű (ásvány)víz promófotózása adja.

Brittany-Cole-138-Water_2.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

modell kerékpár mell szőke bringás csaj brittany cole

2014. már 29.

Érdekes a mez is, de mi van alatta?

írta: bikegirls
Érdekes a mez is, de mi van alatta?

A reklám és a szex elválaszthatatlan fogalmak, néha direktebb módon, néha csak a felszín alatt, de folyamatosan próbálnak hatni a legelemibb ösztönünkre a reklámozók és a reklámkészítők. Természetesen ez alól a bringás ipar sem kivétel, igyekszik minden gyártó egy csinos lányt odaállítani a kacatjai mellé, hogy vonzóbbá tegye azt.

Valami hasonló következik most is: a termék bringás ruházat, amelyet az átlagostól kissé bátrabb fotókkal próbálnak megkívántatni velünk. A Bad Kitty Meow kampányát a magát szerényen csak kerékpáros stílus gurunak hívó Shawn Jantzen készítette. További információ, hogy a brand mögött egy bringás csapat is áll, amely a Bad Kitty Meow Phat Kat Racing nevet viseli.

zizz2.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

modell fotózás bringás csaj shawn jantzen bad kitty meow

2014. már 26.

A bennfentes belga modell

írta: bikegirls
A bennfentes belga modell

Egy lány, aki nem bringázik mégis elválaszthatatlan része a kerékpáros világnak. Femke Herygers a legendás belga cyclocross versenyző Paul Herygers lánya. Azonban az apai vonal nem az egyetlen kapocs. Ennek alátámasztására megemlíthetjük a fiatal modell korábbi szerelmét, Jurgen Van den Broeck-t a Lotto-Belisol csapatának profi bringását vagy a szőke szépség jelenlegi vőlegényét Klaas Lodewyck-et, aki a BMC csapatát erősíti.

Azt gondoljuk, hogy ennyi bringással a tarsolyban Femke nyugodt szívvel nevezhető bennfentesnek.

femke-herygers-bikegirls-blog-9.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

belga szépség szőke csinos bmc femke herygers jurgen van den broeck klaas lodewyck

2014. már 11.

Meztelenül az irodában BMX-szel? Naná!

írta: bikegirls
Meztelenül az irodában BMX-szel? Naná!

Igencsak jelentős fogyasztóerőt képviselhetnek a bringázás iránt vonzalmat érzők, hiszen miért készülne annyi fotósorozat bringával pózoló modellekről? Viszont ha ez így van, akkor nem értjük, hogy miért nem bírnak a fotósok autentikusnak ható képeket készíteni, legalább az illúziót meghagyva a szemlélőnek, hogy bringás lányt lát. Ez valószínűleg örök rejtély marad, amin mi az idők végezetéig morfondírozni fogunk.

Legutóbb a Playboy fotósai helyezték a 29 éves Jeannie Santiagot egy kerékpározástól tökéletes idegen térbe, egy menő irodai enteriőrbe egy BMX-el. Terveink szerint még szerettünk volna merengeni kicsit a koncepció logikátlanságán, ám a kaliforniai lány szépsége elragadta a figyelmünket. Aki kevésnek ...

Tovább Szólj hozzá

modell szépség playboy bmx fotó sorozat jeannie santiago

2014. már 07.

Mert a magyar lányok a legszebbek!

írta: bikegirls
Mert a magyar lányok a legszebbek!

A Bikemag kerékpáros magazin oldalán figyeltünk fel egy blogunk témájába vágó hírre , amelyben egy hazai hegyikerékpáros csapatnak az új mezeiről és az azt bemutató fotózásról számolnak be.

Nem olyan régen írtunk hasonló témában egy posztot , akkor a kolumbiai DownTown MTB csapatáról adtunk hírt, ahol a Dél-Amerika legszebb lányai tekernek, azonban mégis csak nagyobb öröm csinos, magyar, bringás csajokról szólnunk. A kolumbiai egylethez hasonlóan a Merkapt SE-nél sem csupán lányokból áll a tagság és szintén hasonlóság, hogy a magyar leányzók is nagyon dögösek.

Mint írtuk, a képek elkészítésének apropója a csapat új meze volt, amellyel egy jeles alkalomnak is emléket állítanak, hiszen a klub idén ünnepli a ...

Tovább Szólj hozzá

fotózás mez bikemag merkapt se

2014. feb 25.

Bringás vagy deszkás? Ettől tutira lever a víz!

írta: bikegirls
Bringás vagy deszkás? Ettől tutira lever a víz!

Nagy gondban van a poszt írója, hiszen kellene valami frappáns felvezető szöveg a képeink elé, lehetőség szerint valami olyasmi mondandóval, amely a fotók szereplőit összefüggésbe hozzák a bringázással. Nos, a hölgyeknek - Fiama Amorimnak és Alessandra Batistának, akik Brazília szülöttei -, nagy valószínűséggel semmi közük nincs még a hobbi szintű tekeréshez sem, illetve a gördeszkázás sem az elsődleges profiljuk. Ettől eltekintve a képeknek vitathatatlanul helye van a blogunkon, ez nem is kérdés - már csak a GPS-t megszégyenítő módon, az utat mutató mellek miatt is!

Fiama Amorim_Alessandra Batista_bikegirls_blog_9.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

2014. feb 21.

Angela Durazo, a legyőzhetetlen triatlonos szépség

írta: bikegirls
Angela Durazo, a legyőzhetetlen triatlonos szépség

Angela Durazo 28 éves, Los Angelesben élő modell és triatlon versenyző. Ha felületesen közelítenénk, már lapozhatnánk is a sportoló képeihez, azonban Angela története ettől több. Olyan, amit érdemes megismerni.

2006-ban járunk, ekkor Angela 20 éves és már két éve tart a sikeres modell karrierje. A lány az egyik reggel egy golflabda méretű csomóra figyel fel a jobb mellében. Az orvosi kezelés során előbb biopsziát vettek a daganatból, majd el is távolították azt. Néhány nappal később, mikor visszatért a munkába, rosszul lett és visszatérve a kórházba kiderült, hogy súlyos fertőzést kapott. A vizsgálatok során kiderült, hogy a korábbi beavatkozás nyomán MRSA (methicillin rezisztens Staphylococcus aureus) fertőzést kapott, amely egy ...

Tovább Szólj hozzá

amerikai triatlon bringás angela durazo

2014. feb 19.

Fehérneműs lányok, bringákkal

írta: bikegirls
Fehérneműs lányok, bringákkal

A londoni Darren Kane fotóművész szokatlan fotósorozata adja az alapját a 2014-es Cafe & Bikes néven kiadott falinaptárnak. Az elnevezés csalóka, hiszen kávét és bringákat ígér, holott a dögös csajok sem hiányoznak a kompozíciókról. Direkt nem képeket írtunk, mert ezek a művek többek egyszerű fotóktól – merész álmok bringákkal, lányokkal, vágyakkal, fantáziával. 

MIIT-Cafe-Bikes-2014-Calendar-Photography-by-Darren-Kane-5.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

naptár modell london fotó sorozat cafe & bikes darren kane

2014. feb 17.

A legszebb bringás csajok csapata

írta: bikegirls
A legszebb bringás csajok csapata

Szokták mondani, hogy a legszebb nők Kolumbiában élnek, és ez tényleg így van. A kolumbiai nők szépsége ugyanannyira jellemzik Dél-Amerikát, mint az inka kultúra, tangó, a szamba, a kokain-termelés vagy a labdarúgás.

Hogy állításunkat alátámasszuk, bemutatjuk nektek a Down Town MTB csapatát, ahol lehet, hogy nem csak Dél-Amerika, de az egész világ legdögösebb bringás csajai gyűltek össze. Az persze külön öröm, hogy ezek a lányok nem a plázában töltik a szabadidejüket, hanem a természetben, a hegyek ösvényein tekerve. Az igen népes kolumbiai csapatnak Cali városa jelenti a központját, a bringás egylet tagjai jellemzően a 2 milliós metropoliszban élnek.

Persze a csinos lányokon kívül számos szerencsés férfi is tagja a mountain bike ...

Tovább Szólj hozzá

kolumbia mountain bike colombia cali hegyikerékpár legjobb nő bringás csaj downtown mtb down town

2014. feb 14.

Traci lila paripán meztelenkedik

írta: bikegirls
Traci lila paripán meztelenkedik

Mai sorozatunk kapcsán, mielőtt a fotók szemrevételezésébe kezdenénk, csak a legszükségesebb információkat osztjuk meg a kedves olvasóval, hiszen egyéb vonatkozásban – úgy, mint a csinos lány és a kerékpár kapcsolata, illetve az egymáshoz fűződő viszonyuk – semmilyen további ismeretünk nincs. A képeken Traci Danee-t láthatjuk, aki 1989-ben született Dallasban és a Playboy kötelékében jó pár fotósorozat készült róla az elmúlt években, köztük egy bringás is. Íme...

traci_denee_playboy_bikegirls_blog_6.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

modell meztelen playboy szuperszexi traci danee

2014. feb 12.

Hanka és a kettős jubileum!

írta: bikegirls
Hanka és a kettős jubileum!

Hanka Kupfernagel 1994 óta profi kerékpárversenyző és az extrémebb szakágaktól eltekintve mindenhol kipróbálta már magát, így országúton, cyclocossban, mountain bike-ban és pályakerékpározásban is otthon van. A németek büszkeségének bajnoki címeit még felsorolni is hosszú, Hanka ötszörös világbajnok, háromszoros Európa bajnok, hamincháromszoros (!) Német bajnok, háromszoros junior világbajnok és van olimpiai bronzérme is Sydneyből.

Az alábbi fotósorozatot Daniel Geiger készítette, aki többek között a Cyclepassion kerékpáros naptár fotóiért is felelős. Hanka idén két jubileumot is ünnepel: idén 20 éve, hogy profiként versenyez és márciusban tölti a 40-et, amiből a képeket elnézve bőven letagadhat.

Hanka Kupfernagel_Daniel Geiger_Bikegirls blog4.jpg

...
Tovább Szólj hozzá

német országúti világbajnok cyclocross hanka kupfernagel női bringás cyclepassion daniel geiger

2014. feb 10.

A legdögösebb fixis csaj

írta: bikegirls
A legdögösebb fixis csaj

Tény, hogy manapság a kivarrt modellek rendkívül népszerűek, most nálunk is egy tetkós lány következik – naná, hogy bringán! Nem is indulhatna jobban a hét, Kortni egy dögös csaj, tuti tetkókkal, és nem mellékesen a képek is nagyon ütősek, amelyeket Shawn Jantzen fotográfus készített.

Kortni_Kennedy_bikegirls_blog_2.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

modell fixi cici szuperszexi legjobb nő bringás csaj kortni kennedy shawn jantzen

2014. feb 06.

Mitől cseppen el a nyálad?

írta: bikegirls
Mitől cseppen el a nyálad?

Egy jó nő és egy jó bringa mindig ütős párosítás. Természetesen tudjuk, hogy a fanyalgók majd azt mondják, hogy persze, tűsarkúban biciklizni , meg, hogy nem is bringás a csaj és valószínűleg igazuk is lesz, de szerintünk nem kell ezt túlagyalni. Fabiane Petruci láttán biztos sokaknak megcsorran a nyál a szájában és persze ez elmondható a Scott bringáról is, kinek-kinek ízlése szerint. Így van ez jól.

A képeket egyébként a kétkerekű extrém sportokban utazó brazil Show Radical oldaltól kaptuk. Köszönjük.

fabiane petruci show radical bikegilrs blog.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

modell brazília tűsarkú csinos bringás csaj fabiane petruci show radical

2014. feb 03.

Január legszebb bringás lányai - szavazz!

írta: bikegirls
Január legszebb bringás lányai - szavazz!

Január első napjaiban egy összeállítással jelentkeztünk, amelyben a tavalyi évben hozzánk beküldött több száz fotó közül válogattunk egy csokorra valót. A csinos bringás lányok által küldött képek olyannyira elnyerték a tetszéseteket, hogy le sem merjük írni, mennyien néztétek meg és olvastátok a posztot. 

Mivel szerencsés helyzetben vagyunk és naponta több fotó is érkezik hozzánk, így felmerült a gondolat, hogy havi szinten is összeállíthatnánk egy galériát a nálunk lejelentkező legcsinosabb bringás csajokból. Jó ötlet, nem? Nos, gyorsan átfutottuk a Facebook csoportunk januári megosztásait és már gyönyörködhettek az év első hónapjának legszebbjeiben. Sőt, a poszt végén szavazhattok is az általatok legszebbnek gondolt ...

Tovább Szólj hozzá

szavazás csajok január legjobb nő bringás csaj bikegirls

2014. feb 01.

Brenda szép is, okos is, bringás is!

írta: bikegirls
Brenda szép is, okos is, bringás is!

Nagy örömünkre újabb gyönyörű hölgyrajongónk küldött nekünk bombajó képeket magáról. Brenda a kaliforniai Temeculában él és kimondottan jóban van a profi versenyző Aaron Hodgkinnel, olyannyira, hogy a képeket is ő készítette a lányról.

Brenda, aki szabadidejében modellként is dolgozik, legalább annyira szeret a parton tekeregni, mint a technikás ösvények kínálta kihívásokat vállalni. A  25 éves lány jelenleg a doktorijára készül, n em mellékesen - hogy még feljebb toljuk a lécet -, résztulajdonos a 80HD nevű cégben, amely Fox villákhoz gyárt kiegészítőket.

Brenda Lagos bikegirls 1.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

amerikai szépség giant downhill bringás csaj

2014. jan 25.

Ezt csináld utána!

írta: bikegirls
Ezt csináld utána!

Néhány nappal ezelőtt az ukrán modell és jóga oktató, Luba Shumeyko képei (pl. itt! ) végig szántották az internetet és két kézzel ragadták meg a férfiolvasók figyelmét. Nem késik azonban a bringás világ válasza sem és máris visszalövünk, hiszen nekünk is van hasonlóan csinos, ügyes és tehetséges lányunk!

bikegirls_blog_hu 7.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

szépség szőke országúti csinos női bringás