2011. máj 05.

A legszebb magyar bringás lányok

írta: bikegirls
A legszebb magyar bringás lányok

A legszebb és nem mellékesn a legeredményesebb magyar montis lányok álltak kamera elé. hogy egy új hegyikerékpáros sorozat a Mountainbike Challenge népszerűsítéséhez adják az arcukat. 

Benkó Barbara, Dósa Eszter, Fördős Panni, Módos Gabi és Rozsnyai Mariann kétség kívül a magyar hegyikerékpáros élet meghatározó alakjai – emellett roppant csinosak – így náluk alkalmasabbat keresni sem lehetet volna a feladatra.
 
  A Mountainbike Challenge sorozat május 15-én veszi kezdetét Zalaegerszegen a 10 órás maratonnal. A sorozat második állomása a vértesboglári MTB Piknik, amit a júliusi Drótszamár Fesztivál követ, hogy az augusztusi fővárosi föld alatti kaland, az Underworld Kupa után Miskolcon a Fehérkő-Lápa megmászásával záródjon sor. Öt hónap, öt helyszín, öt kihívás: ezt kínálja a Mountainbike Challenege amely a teljesítményorientált bringások mellett az amatőröket, valamint a hegyikerékpár sport iránt még csak érdeklődőket is nagy szeretettel várja.

További info: www.mountainbikechallenge.hu

benko barbara
Benkó Barbara

dosa eszter
Dósa Eszter

fordos panna
Fördős Panna

modos gabriella
Módos Gabriella

rozsnyai mariann
Rozsnyai Mariann

Szólj hozzá

bringa lányok hegyikerékpár benkó barbara dósa eszter fördős panna módos gabriella rozsnyai mariann mountainbike challenge