2011. júl 21.

Gyönyörű nő az aszfaltcsík mellől

írta: bikegirls
Gyönyörű nő az aszfaltcsík mellől

Yolanthe Cabau Van Kasbergen kisasszony nem bringaversenyző, de a személye szorosan összeforrt a kerékpársporttal, ugyanis ő volt a 93. Giro d’Italia háziasszonya. A hölgy nagy rajongója a kerékpározásnak, hiszen amszterdami lévén nagyon sokat kerékpározott. Persze azt nem gondolnánk, hogy ezért lett a legendás olasz körverseny arca…

A26 éves hölgy Ibizán született spanyol anya és holland apa gyermekeként. Apja szálloda, étterem és szórakozóhelyek sokaságának tulajdonosa volt a spanyol szigeten, így az „Ibiza Királya” cím büszke tulajdonosának vallhatta magát, egészen 2007-ben bekövetkezett haláláig.

Yolanthe 5 éves korában - a szülei válása után -, anyjával Hollandiába költözött hátrahagyva a gazdagságot. A csinos hölgy nem meglepő módon a színészi pályát választotta, ahol már 17 évesen sikereket ért el. Karrierje töretlen maradt: filmszerepek, televíziós műsorok sokaságában szerepelt.

Yolanthe 2009-ben melegedett össze Wesley Sneijder holland labdarúgóval, a milánói sztárcsapat az Inter középpályásával, aki azóta feleségül is vette. A holland szépség felvette a focista férj nevét és Yolanthe Sneijder-Cabau-ként éli tovább a nem éppen szürke életét. 

Megemlítjük még, hogy az FHM olvasói 2006 júniusában, 2007 és 2009 szeptemberében is a legszexisebb holland nőnek választották Yolanthe-t, cseppet sem érdemtelenül. Nézzük!

Yolanthe Cabau Van Kasbergen

Yolanthe Cabau Van KasbergenYolanthe Cabau Van Kasbergen

Yolanthe Cabau Van KasbergenYolanthe Cabau Van KasbergenYolanthe Cabau Van Kasbergen

Szólj hozzá

olasz csaj szépség kerékpár holland inter országúti ibiza csinos fhm szinésznő wesley sneijder legjobb nő yolanthe cabau van kasbergen giro d’italia