2011. júl 26.

Álomlány az álmok útján!

írta: bikegirls
Álomlány az álmok útján!

Rochelle Gilmore 1981-ben született a kenguruk földjén. Már 3 évesen BMX-en ült és az 5 éven aluli fiuk kategóriájában versenyzett. A hölgy már gyerekkorában is igazi sportmániás volt és tucatnyi sportágban kipróbálta magát. 13 évesen elhatározta, hogy olimpikon lesz, ám az ez idő tájt űzött sportjai egyike sem volt olimpiai szám. Éppen kapóra jött egy tehetségkutató program a helyi sportakadémián, így Rochelle pályakerékpáros lett, sőt 3 hónapon belül U15-ös Ausztrál bajnoki címet nyert.

Juniorként több országos bajnokságot és világbajnoki ezüstérmet is begyűjtött, majd felnőttként is folytatta a sikerszériát, amit két ezüstérem is jelez, amelyet a 2002-es és 2006-os Nemzetközösségi Játékokon szerzett.

Az ausztrál lány ekkor váltott az országúti szakágra, ahol szintén nagyon sikeres: szakasz győzelmek és dobogós helyek sokasága kövezik útját. Az utat, amely a Lotto Honda csapatának csinos kerekes hölgyének az álmaiban, az olimpiai aranyig vezet.

Rochelle Gilmore

Rochelle Gilmore

Rochelle Gilmore

 

Rochelle GilmoreRochelle GilmoreRochelle GilmoreRochelle GilmoreRochelle GilmoreRochelle Gilmore


Szólj hozzá

ausztrál csaj szépség olimpia bmx bicikli országúti világbajnok csinos fürdőruha bringás pályakerékpár szuperszexi legjobb nő női bringás pályakerékpáros bringás csaj rochelle gilmore lotto honda team