2011. júl 27.

Bringás lányok New York utcáiról

írta: bikegirls
Bringás lányok New York utcáiról

Néhány fényképpel indult és végült egy történet lett belőle. Dimitry Gudkov a brooklyni fotós, aki nem mellékesen bringás is,”# BikeNYC” néven 2010-ben indított projektje arról az egyszerű ötletről szól, hogy bringásokat fotóz le New York utcáin. A legtöbb fotóalanyt a véletlen sodorta Dimitry fényképezőgépe elé, ám ahogy sokasodtak a portrék, úgy lett egyre népszerűbb a dolog és immáron sokak keresik azért, hogy őket is megörökítse.

Dimitry Gudkov a fotózások alkalmával mindenkivel beszélget kicsit és aztán blogján megírja a szereplői sztoriját. Így lett egyetlen fényképből mára egy hatalmas történet, amely összeköt embereket és kirajzolja New York kerékpáros arcát.

Egyébként a kezdeményezés neve (# BikeNYC) a Twiitter megosztásra utal, amely lehetővé teszi, hogy különböző emberek megoszthassák, megvitathassák a véleményüket a kerékpáros New York-ról, a témáról, amelyről a fotózás is szól.

Minket természetesen a New York bringás lányai érdekelnek, így ezekből válogattunk nektek: 

Dimitry Gudkov

Dimitry GudkovDimitry GudkovDimitry GudkovDimitry Gudkov

Szólj hozzá

new york amerikai csaj kerékpár fotós fotózás bringa bicikli lányok bringás fotó sorozat bringás csaj # bikenyc dimitry gudkov