2011. júl 28.

Mark Cavendish nője megér egy misét!

írta: bikegirls
Mark Cavendish nője megér egy misét!

Az 1986-ban Londonban született Peta Todd 18 éves kora óta pakolja ki hatalmas kebleit a leghíresebb férfimagazinokban, szerepelt már az FHM, a Playboy, a GQ, és a Maxim lapjain is. Peta azok közé a lányok közé tartozik, akik plasztikai beavatkozás nélkül tengetik életüket. A gyönyörű lány fodrásznak készült, ám a Sun egyik sasszemű munkatársai kiszúrta és felajánlotta neki, hogy szerepelhet a legendás harmadik oldalon. Csakhogy ekkor Peta Todd még csak tizenhét éves volt, így a meztelen képekre egy évet még várni kellett.

Peta rendszeresen részt vesz jótékonysági akciókban, így mászta már meg a Kilimandzsárót, bringázott jó ügyért 5 nap alatt 640 km-t és az Afganisztánban állomásozó angol katonákat is meglátogatta. Ám gyanítjuk, hogy nem ezek miatt a tevékenységei miatt kerül a magazinokba.

Mi sem emiatt írunk a szépséges Petaról, hanem a bringás ikon, sprinterkirály Mark Cavendish miatt, akivel boldog kapcsolatban élnek. Erre mondják, hogy mindenkinek mást ad az Isten…

Egyébként a Tour de France legjobb sprintere, aki idén öt szakaszgyőzelem mellett a pontverseny győztesének járó zöld trikót is hazavitte a párizsi befutó után, szeretné megnyerni szeptemberben a koppenhágai országúti kerékpáros világbajnokságot is. Cavendish még csak 26 éves, de már húsz szakaszt nyert a Touron, ami máris a legnagyobbak közé emeli. Ilyen háttérrel lehet is szárnyalni!
 

Peta Todd

Peta ToddPeta ToddPeta ToddPeta ToddPeta ToddPeta Todd
 

Szólj hozzá

modell lány csaj szépség szép angol playboy mell girl országúti maxim tour de france tűsarkú gq harisnyakötő legjobb nő mark cavendish peta todd