2011. sze 15.

Talján cica a hegyek közül!

írta: bikegirls
Talján cica a hegyek közül!

Martina Giovanniello egy kisvárosban Északnyugat-Olaszországban, Angeraban született, amely Varese tartományban a gyönyörű Maggiore tó partján található. Az apró, kék szemű törékenynek tűnő lány a bringázás megszállottja, állítása szerint a szüleitől örökölte a szenvedélyét. Több mint egy évtizedig országúti és pályakerékpáros volt, majd ezután nyergelt át a hegyibringára, ahol a negyedik szezonját tölti.

Giovanniello kisasszony juniorként jelentős eredményeket ért el Olaszországban, ám nemzetközi szinten még van hová fejlődnie. Két évet az olasz CBE Merida csapatában tekert, majd idéntől a szintén talján Trek Stihl – Torrevilla együttesét erősíti. Martina kedvenc sportolója a belga országúi világbajnok Tom Boonen.

A csinos olasz lány vállát egy tetoválás díszíti, amely így szól: „forse perdono, ma non dimentico”, ami annyit tesz: „talán megbocsátom, de nem felejtem el...” Szóval nem árt jóban lennünk vele!

Martina GiovannielloMartina GiovannielloMartina GiovannielloMartina GiovannielloMartina Giovanniello

Szólj hozzá

olasz lány csaj szépség országúti tűsarkú mountain bike csinos trek hegyikerékpár női bringás hegyibringa bringás csaj martina giovanniello