2011. nov 18.

Visszakaptuk a Facebook oldalunkat!

írta: bikegirls
Visszakaptuk a Facebook oldalunkat!

Magunk sem tudjuk, hogy mit is írjunk... Történt, hogy tegnap délelőtt megszűnt a Facebook oldalunk, minden beágyazott tartalommal együtt és gyakorlatilag nem létező oldalként kezelt minket a népszerű közösségi site. Az oldalunk linkje nem létező tartalomra mutatott. Az ügyről nem kaptunk értesítést, így joggal gondoltuk, hogy valamilyen indokkal eltávolították az oldalt a Facebook illetékesei. Rövid töprengés után újra regisztráltuk a csoportot és kampányt indítottunk, hogy a rajongók visszataláljanak hozzánk.

Fordulat

Az eset után 24 órával ugyanolyan csendben, ahogy eltűnt megkerült az oldalunk, és mint ha mi sem történt volna, újra ott virít a Face-en… Teljesen értetlenül állunk a dolog előtt. Van valakinek valamilyen tippje, hogy mi lehetett ez? Esetleg valamilyen bejelentés alapján felülvizsgálták a tartalmat és megfelelőnek ítéltetett? Nem tudjuk. Az is elképzelhető, hogy megtörtük a Facebook-ot! :-)


Az időközben indított új oldalunkat felfüggesztjük és régi oldalon folytatjuk a kommunikációt, reméljük a régi megszokott kerékvágásban.

A lényeg, hogy a www.facebook.com/bikegirls oldalon megtaláltok!

Szólj hozzá

facebook csajok lányok bikegirls