2011. dec 02.

Most úgy segíthetsz, hogy az nem kerül semmibe!

írta: bikegirls
Most úgy segíthetsz, hogy az nem kerül semmibe!

A címben idézett szlogennel hirdet jótékonysági akciót Magyarország legnagyobb kerékpár kereskedője. A Cseke Zrt., amely több mint 20 éve a hazai bringa nagykereskedelem maghatározó szereplője, minden évben gondol a rászorulókra és valamilyen jótékonysági felajánlással igyekszik segíteni a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyának szebbé tételét.  

Mivel az elmúlt években a Facebook az egyik legjelentősebb kommunikációs csatornává vált, úgy döntöttek, hogy a közösségi oldalon hirdetik meg idei játékunkat, hogy mindenki hozzá tehessen kicsit az ajándékhoz, amelyet az S.O.S. Gyermekfalu lakói kapnak.

Lájkold a Magellan Facebook oldalát és a Cseke Zrt. minden 100. újabb követő után egy-egy kerékpárt ajándékoz az S.O.S. Gyermekfalu lakóinak!

A magunk részéről roppant ötletesnek gondoljuk a kampányt, egyrészt bevonják az érdeklődőket, így mindenki kicsit részese lehet a jótékonysági akciónak, másrészt a Facebook oldaluk követőinek száma is valószínüleg komoly gyarapodásnak fog indulni. Mi csak arra bíztatunk mindenkit, hogy lájkolja az oldalt és tudassa minél több ismrősével a lehetőséget, hogy a lehető legtöbb bringa kerülhessen az apróságokhoz!

Klikk ide: www.facebook.com/magellanbikes 

Szólj hozzá

kerékpár bicikli like magellan cseke zrt