2012. aug 31.

Benkó Barbi két hónapot kapott!

írta: bikegirls
Benkó Barbi két hónapot kapott!

Mint arról korábbi posztunkban beszámoltunk, a világ legnagyobb kerékpáros kiállításán a friedrichshafeni vásárcsarnokban augusztus 29. és szeptember 1. között megrendezésre kerülő Eurobike-on debütál a bringások bibliája, a legszebb csajokat összegyűjtő Cyclepassion 2013-as falinaptár. 

Nem is lennénk a biciklis lányok iránt elkötelezett és a bringás hölgyeket imádók felé lojális blog ha nem elsőként mutatnák be a naptár oldalait. Véleményünk szerint az idei (illetve a jövő évi) képeknél készültek már jobbak is a Cyclepassion hetedik éve íródó történetében, de az mindenképpen örvendetes, hogy a falinaptár magyar szereplőjére, hazánk Londonban debütált mountain bike olimpikonjára, Benkó Barbira igazán büszkék lehetünk, hiszen ő az egyik legszebb virág ebben a csokorban.

Nem mellékes, hogy Barbi két hónapot is kapott a naptárban így Miss Márciusként egy óriási kormányszárat (stucnit) lovagol meg, míg Miss Decemberként egy nyeregcső-bilincsre támaszkodik.

A Cyclepassion 2013 további szereplői:
Julia Innerhofer (Italy - MTB/Cross),
Anneke Beerten (Netherlands - BMX/MTB),
Sonya Looney (USA - MTB),
Kristina Vogel (Germany - Track),
Nadine Rieder (Germany - MTB/Cross),
Irina Kirchler (Austria - Triathlon),
és a teljesség kedvéért Benkó Barbara (Hungary - MTB).

barbara benko cyclepassion 2013 bikegirls 1.jpgbarbara benko cyclepassion 2013 bikegirls.jpgcyclepassion 2013 bikegirls.jpgcyclepassion-2013-Oktober-Nadine-Rieder.jpg

Szólj hozzá

naptár fotózás csinos benkó barbara eurobike cyclepassion nadine rieder