2012. sze 11.

A napfényes Sonya Looney

írta: bikegirls
A napfényes Sonya Looney

A nem olyan régen megjelent 2013-as Cyclepassion naptárról már több alkalommal írtunk honlapunkon (legutóbb itt, meg itt), aki most hall róla először, az olvasson vissza. Elég annyi, hogy a falinaptár oldalain évről-évre csinos bringás csajok kerülnek fókuszba.

Most a jövő évi naptár egyik szereplőjének nézünk utána kicsit, mégpedig Sonya Looney-nak, aki februárban és novemberben fog ránk mosolyogni a falról. Nos Sonya 1983-ban született az egyesült államokbeli Boulder-ben amely Coloradóban található. Az amerikai lányt a napenergia hasznosítása érdekli, így szerzett tervezőmérnöki diplomát. Talán az sem véletlen, hogy Sunny lett a beceneve.

Sonya roppant kitartó, így csak a legnagyobb kihívások érdeklik. Legjobban a hosszú távú, többnapos versenyeket kedveli, amelyeken rendszeresen eredményesen szerepel. Többek között sikerrel teljesítette már a 11 napos nepáli Yack Attack-ot, a 6 napos coloradói Breck Epic-et, de lenyomta már a Trans Germany-t is, emellett többszörös 24 órás bajnok is. Teljesítményére felfigyeltek Európában is, így néhány éve Sonya a német Topeak Ergon csapatát erősíti.

A száraz tények után jöjjön néhány versenykép, na és a Cyclepasson szereplés fotói…

Sonya-Looney topeak ergon.jpgsonya looney topeak ergon.jpgsonya_muddy-560x371.jpgsonya looney sunny.jpgsonyalooney.jpegcyclepassion-2013-September-Sonya-Looney.jpgcyclepassion 2013 bikegirls.jpg

Szólj hozzá

fotózás mountain bike cyclepassion sonya looney topeak ergon yack attack breck epic