2012. sze 13.

Gyönyörű képek egy lányról, egy bringáról és egy városról…

írta: bikegirls
Gyönyörű képek egy lányról, egy bringáról és egy városról…

Aki a hegyikerékpáros sportban kicsit is otthon van, az biztosan hallott már Maja Włoszczowskaról, aki az elmúlt években a világ egyik meghatározó versenyzőjévé nőtte ki magát. Természetesen, az eredményességgel Maja népszerűsége is nőtt, így a neves lengyel fényképész Marcina Oliva Soto, a világbajnok lányt kérte fel annak a fotósorozatnak az elkészítésére, amely Jelenia Gora városának szépségét hivatott bemutatni és népszerűsíteni.

Az olykor szokatlan képeket elnézve megállapíthatjuk, hogy ez sikerül is, hiszen nagyszerű fényképek születtek, amelyek harmonikus ötvözetét adják a csinos lánynak, a versenyzőnek, a városnak, a bringás életérzésnek és a természetnek. Az elkészült fotókból kiállítást is rendeztek, ahol 2-3 méteres nagyságban kerültek bemutatásra a felvételek.

maja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 13.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 10.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 9.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 8.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 7.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 6.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 5.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 4.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 3.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 2.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 1.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 12.jpgmaja_wloszczowska_jelenia_gora_photo_marcina_oliva_soto 11.jpg

Szólj hozzá

fotózás világbajnok mountain bike maja wloszczowska fotó sorozat jelenia gora marcina oliva soto