2012. sze 18.

A legszebb triatlonista: Jenny Fletcher

írta: bikegirls
A legszebb triatlonista: Jenny Fletcher

Jenny Fletcher életét egészen fiatal kora óta két különböző világ fogja közre: az egyik oldalra a sikeres modell karrier húzza, a másik irányból pedig a sportolói énje hívogatja.

Jenny gyerekkorában számtalan sportágban kipróbálta magát: úszott, kosárlabdázott, röplabdázott, atletizált, lovagolt és vívott. 15 évesen tette le a voksát egy sportág mellett, amely valójában sportágak sokaságát jelentette, hiszen az öttusára esett a választása, amely egy összetett, öt versenyszámból (lovaglásból, vívásból, lövészetből, úszásból és terepfutásból) álló sport. Egy edzőtáborban vett éles kanyart az élete, ahol egy modellügynökség felfedezte a fiatal lányt.

A magas, vékony, de sportos testalkatú Jennyt gyorsan felkapták a magazinok, így a versenysport háttérbe szorult és az egyes versenyszámok hobbivá szelídültek. 21 éves volt mikor megismerte a későbbi férjét Arlynd Fletcher-t, aki mellett belekóstolt az országúti kerékpározás ízébe is. Innen egyenes út vezetett a triatlon irányába, amit modellkedés mellett űzött egyre lelkesebben, amíg az amatőr sportolás csúcsára nem ért.

Nehéz döntés következett, hiszen a korábbi életét meghatározó munkáját hátrahagyva, immáron teljes bedobással a triatlon felé fordult és profi sportolóként folytatta karrierjét. Jenny álma, hogy egyszer kivívja az olimpiai indulás jogát, amely a londoni játékokra nem jött össze. Természetesen, Jennynek a fényképezőgéppel kialakult szoros kapcsolata nem szakadt meg és ha nem is a divatlapokban, de a sporttémájú magazinokban rendre feltűnik.

Jenny Fletcher 20.jpgjenny fletcher 2.jpgjenny fletcher 4.jpgjenny fletcher 7.jpgjenny fletcher 8.jpgjenny fletcher 1.jpg

Szólj hozzá

modell triatlon csinos öttusa bringás csaj jenny fletcher