2012. sze 19.

Frissítő a mellekre!

írta: bikegirls
Frissítő a mellekre!

Mai bemutatkozónk, Carol Goldnerova képeit nem egy sportoldalról lőttük és nem is a legfrissebb képek, hiszen évek óta feltűnnek az interneten - leginkább pornó site-okon -, ám nálunk még nem szerepelt a hölgy, így itt az ideje, hogy szemügyre vegyük.

Carol Goldnerova Csehországban született 1979-ben, felnőtt filmes karrierje 2005-ben kezdődött. A szőke hölgy nevéhez temérdek szexipari termék kötődik, rogyásig van a képeivel az internet.

Természetesen, a hatalmas mellű lánynak a bringázáshoz semmi köze, pusztán a fotók kedvéért öltött Limar bukósisakot és levágott ujjú kesztyűt. De becsületére szóljon, hogy legalább egy Enervit-es kulacsból lötyköli a mellére a frissítőt és egész tisztességes, Shimano LX-el szerelt Airborne Liberator bicót támaszt. 

bicycle pornstar 7.jpgbicycle pornstar 6.jpgbicycle pornstar 5.jpgbicycle pornstar 4.jpgbicycle pornstar 2.jpgbicycle pornstar 3.jpgbicycle pornstar 1.jpgbicycle pornstar 8.jpgbicycle pornstar 9.jpg

Szólj hozzá

cenzúra meztelen porno természet mell bukósisak mountain bike sztriptíz airbone liberator paula summers carol goldenerova