2012. sze 21.

Keeley Hazell bringán tért vissza az FHM-be!

írta: bikegirls
Keeley Hazell bringán tért vissza az FHM-be!

Keeley Hazell 1986. szeptember 18-án született a Londonhoz közeli Lewisham-ban. Miután 17 évesen otthagyta az iskolát részt vett a The Daily Star "Search for a Beach Babe" versenyén, amit meg is nyert. Ahogy betöltötte a 18-at jelentkezett az angol bulvárlap, a The Sun által fémjelzett "Page 3 Idol" elnevezésű szépségversenyre, amit szintén megnyert. A The Sun ezután folyamatosan szerepeltette a lányt különböző kiadványaiban. Ilyen kezdéssel és ilyen külsővel nem volt visszaút, Keeley rövid idő alatt meghódította a férfimagazinokat. Az FHM hosszú éveken át a legjobb nők 100-as listájának élmezőnyébe választotta.

És ha már bulvár:
Keeley Hazell legutóbb idén júliusban került az érdeklődés középpontjába. Egyrészt az angol FHM-ben megjelent sorozatával és borítós szereplésével, másrészt a denveri mészárlás kapcsán. Ugyanis az ámokfutó James Holmes, aki „A sötét lovag – Felemelkedés” premierjén 12 embert megölt és 58-at megsebesített, egy héttel a támadás előtt Keeley posztere előtt elkészített fotót tett közzé – ugyanis a glamour modell nagy rajongója. A képet ide kattintva nézheted meg.

Na, de kanyarodjunk vissza a csinos lányhoz és a biciklihez! A fent említett FHM sorozat, amely Keeley Hazell visszatérése a magazinhoz, szokatlanul visszafogott, ám tartalmaz néhány bringás képet is… Íme!

keeley-hazell-fhm-from-july-2012-bmx.jpgkeeley-hazell-rides-a-lucky-bike-builders-bum-fhm-2012-july.jpgkeeley-hazell-fhm-2012-july-bmx.jpg
És néhány korábbi fotó:

Keeley Hazell fhm.jpgkeeley_hazell.jpgKeeley Hazell.jpgKeeley Hazell 560 bikegirls.jpgKeeley Hazell 560 bikegirls boxing.jpg

Szólj hozzá

modell angol mell bmx glamour fhm keeley hazell the sun übersuna page 3 idol the daily star