2012. okt 01.

Bringás nyalánksáng - Holly Peers

írta: bikegirls
Bringás nyalánksáng - Holly Peers

Nem titok, hogy örömmel csapunk le bármilyen olyan fotóra, amelyen valamilyen dögös csaj mellett, alatt vagy mögött egy bringát találunk, hogy a képen szereplő kétkerekű ürügyén megoszthassuk blogunkban a fotókat. Sok esetben az is teljesen érdektelen, hogy a képen szereplő hölgynek fikarcnyi köze sincs a bringázáshoz.

Külön csoportot képeznek azok az ismert vagy kevésbé ismert modellek, akiket boldogan bemutatnánk, de a képeiken sehol egy bringa, így szerepeltetését sehogy sem bírjuk bepréselni a Bikegirls nyújtotta keretek közé. Ezen csoport csúcsán óriási előnnyel trónolt az angol glamour modell Holly Peers. Eddig!

A helyzet a júliusi Nuts magazin megjelenésével változott meg, amelyben – nyári lapszámról lévén szó -, egy fagyis bringával gurult be Holly és az ő két hatalmas melle. Egy olvasónk jóvoltából kiváló minőségben az egész sorozatot megkaptuk, így örömmel osztjuk meg veletek ezt a csodálatos pillanatot, amikor a blogunk oldalain üdvözölhetjük a szigetország büszkeségét!

A 25 éves manchesteri lány képeihez nehéz bármit is hozzáfűzni, inkább csak döljünk hátra és hagyjuk a látványát a retinánkra égni...

holly peers bicycle icecream nuts 2012 july 8.jpgholly peers bicycle icecream nuts 2012 july 6.jpgholly peers bicycle icecream nuts 2012 july 7.jpgholly peers bicycle icecream nuts 2012 july 5.jpgholly peers bicycle icecream nuts 2012 july 4.jpgholly peers bicycle icecream nuts 2012 july 3.jpgholly peers bicycle icecream nuts 2012 july 2.jpgholly peers bicycle icecream nuts 2012 july 1.jpgholly peers bicycle icecream nuts 2012 july 9.jpg

Szólj hozzá

szépség meztelen mell fagyi glamour nuts legjobb nő holly peers übersuna