2012. okt 09.

Mentsük meg a ciciket, avagy jó tett helyébe jót várj!

írta: bikegirls
Mentsük meg a ciciket, avagy jó tett helyébe jót várj!

Kedves Férfitársaink! Itt az ideje, hogy tegyünk valamit az annyira imádott női nemért, mentsünk meg minél több cicit! Nem mellékesen megnyerhetünk egy egyedi építésű, 1.2 milliós rózsaszín Intense bringát is! Itt az ideje, hogy gondoljunk egymásra! A F*CK Cancer kampány keretében olyan fiatal nők támogatása a cél, akik a mellrák ellen küzdenek.

Ha segítesz egy jelképes adománnyal, amellett, hogy teszel egy jó ügyért, esélyt kapsz egy Intense Uzzi megnyerésére, amit a világ legjobb gyártóinak alkatrészeiből, egyedileg építettek. A bringa távolról harsogja a mellrák elleni harc fontosságát, hiszen gyönyörű rózsaszínben pompázik.

Nem kell mást tenned mint 5 dollárt elutalnod az alapítvány számlájára és bekerül a neved a virtuális kalapba, amelyből majd kisorsolják a bringát meggynyerő, nagylelkű nyertest. Az esélyedet tovább is növelheted, hiszen minden további 5 dollár újabb lehetőséget jelent, tehát 50 dollár adományozása után már tízszer kerülsz fel a listára. Az október 12-én, péntek éjfélig tartó akcióban mindenki részt vehet, mert a kampány meghirdetői vállalják, hogy a kerékpárt bárhová eljuttatják a világon.

A tavalyi F*CK Cancer kapány során több mint 30 000 dollár (6,5 millió Ft!) gyűlt össze a nemes ügy érdekében, ám ez a rekord idén biztosan meg fog dőlni, hiszen 3 nappal az akció vége előtt már 39 000 dollár került a támogatók által az alapítvány számlájára. Nincs más hátra, mint klikkelni és segíteni! Hajrá!

intense uzzi fuck cancer bike 1.jpgintense uzzi fuck cancer bike 5.jpgintense uzzi fuck cancer bike 4.jpgfuck cancer logo.gifintense uzzi fuck cancer bike 3.jpgintense uzzi fuck cancer bike 2.jpgintense uzzi fuck cancer.jpgintense uzzi fuck cancer pink bike.jpgintense uzzi fuck cancer pink.jpg

Szólj hozzá

rózsaszín cici mellrák intense uzzi f*uck cancer