2012. okt 12.

A fétis modell is bringán vetkőzik

írta: bikegirls
A fétis modell is bringán vetkőzik

Bianca Beuchamp 1977. október 14.-én született a kanadai Montréálban francia-kanadai apa és olasz anya gyermekeként. Modellkarrierjét 18 évesen kezdte, mikor az egyik helyi bárban összeismerkedett későbbi férjével Martin Perreault-tal, aki kiszolgálóként dolgozott, ám mellette fotózott is és a múzsáját vélte megtalálni a gyönyörű lányban.

Bianca fotói sorra jelentek meg a magazinokban (Bizarre, Heavy Rubber, Marquis, Nightlife, Penthouse, Playboy, Skin Two, Whiplash), amelyek közül a latex és fétis témájú képeiről híresül el. Talán említést érdemel még, hogy 2006-ban a Ritual Entertaintment videójáték programozó cég róla mintázta meg a SiN Episodes című játék egyik főszereplőjét.

Bianca Beuchamp kerékpározáshoz fűződő viszonyáról semmilyen információt nem sikerült fellelnünk, viszont egy bringás témájú sorozatot találtunk, amely megtekintéséhez jó szórakozást kívánunk.

bianca-beauchamp11.jpgbianca-beauchamp9.jpgbianca-beauchamp8.jpgbianca-beauchamp7.jpgbianca-beauchamp5.jpgbianca-beauchamp6.jpgbianca-beauchamp4.jpgbianca-beauchamp3.jpgbianca-beauchamp2.jpgbianca-beauchamp1.jpgbianca-beauchamp.jpg

Szólj hozzá

modell vörös kanada meztelen playboy mell rózsaszín electra latex fotó sorozat bianca beuchamp