2011. nov 01.

Magunkról

írta: bikegirls
Magunkról

Bikegirls_logo.pngSzeretjük a csinos lányokat. Ettől csak a csinos bringás lányokat szeretjük jobban! Róluk szól a blog...

Posztjainkban éppen annyira foglalkozunk a különféle kerékpáros szakágak (bmx, cyclocross, országúti, mountain bike, downhill stb.) sportolónőivel, mint a hobbi kerekesekkel. Számunkra éppoly érdekesek a városi bringás lányok, amennyire a bringával pózoló modellek. A bejegyzések között kapocsként a kerékpár és a nőiesség szolgál, de szívesen foglalkozunk a kerékpáros életformához kacsolódó egyéb témákkal is.

Bringák, lányok és sok más...

Olvasóközönségünket a blog tematikájából adódóan elsősorban férfiak alkotják (88%), akik életkori megoszlása a következő: 18-24 (18,6%), 25-34 (31,2%) 35-44 (21,2%).
A Bikegirls blog havi átlagos látogatottsága meghaladja a 100 ezres nagyságrendet (2012. november: 390 ezer), amely 70 ezer egyedi látogatót jelent (2012. november: 220 ezer). A bloghoz Facebook csoport is tartozik, amely dinamikusan, heti 600-900 fővel bővül, jelenleg 31 ezer tagot számlál.

Küldd be!

Izgalmas fotókra bukkantál a neten, aminek véleményed szerint helye lenne a blogon? Segítsd a szerkesztők munkáját és küldd be nekünk! Címünk: bikegirls@freemail.hu

Legyél Te is Bikegirl!

Amennyiben készültek rólad ellenállhatatlan bringás képek és szívesen megmutatnád őket a Bikegirls oldalain, ne habozz, küldd el nekünk. A képek mellé szívesen készítünk interjút veled, vagy rövid bemutatkozásodat közreadjuk.

Nincs fotód, de szeretnél? Segítünk, hogy legyen képed hozzánk!

Szeretnél egy profi bringás fotósorozatot magadról? Mi segítünk! Sőt, az elkészült anyagot a blogunkon is megjelentetjük. Fotósaink segítségével az elképzeléseidnek megfelelő fotókat készítünk rólad, amiket természetesen nagy felbontásban Te is megkapsz.

Ha érdekel a lehetőség, ide kattintva olvashatsz további részleteket!

Várjuk a jelentkezésed!

Hirdetési lehetőség

Biciklis témában utazol? Népszerűsíteni szeretnéd a cégedet, nagyobb ismertséget szeretnél, bringás termékeidet reklámoznád? Jó helyen jársz! Bármilyen kerékpározással összefüggő termék reklámozására ideális felületet tudunk biztosítani, amelyet nagy látogatottságú blogunkon hatékonyan juttatjuk el az olvasóinkhoz. A 

A Bikegirls felületein két féle formában lehetséges a megjelenés, egyrészt banner hirdetés, másrészt szponzorált poszt formájában.

Banner hirdetés

Bikegirls blogon elhelyezett hirdetés minden oldal megnyitásakor megjelenik, amely havonta átlagosan 300 ezer megjelenést jelent (2012 október: 570 ezer). Kétféle banner elhelyezésére van lehetőség. A billboard banner egy 310x250 px méretű hirdetés, amely a blog listaoldalain az első és a második poszt között, posztoldalon pedig a poszt szövege és a kommentek között jelenik meg.  Az oldaldoboz hirdetés egy 160x290 px méretű bannerfelület, amely a blog oldalhasábjában legfelül jelenik meg.

A bannerek árai:
- billboard banner: 40 000 Ft + Áfa.
- oldaldoboz banner: 60 000 Ft + Áfa.

Több hónap megrendelése esetén jelentős kedvezményt biztosítunk.

Szponzorált poszt (PR-cikk)

Bringázással, a bringás életformával összefüggő termék vagy szolgáltatás bemutatásához, népszerűsítéséhez ajánljuk a PR-cikk megjelentetését. A cikkben a képek mellett lehetőség van céglogó és link elhelyezésére is. A poszt a publikálást és a főoldalról való lekerülés után is a blogon marad, amely a keresőkben folyamatos találatként jelentkezik. A posztot két alkalommal, két féle formában megosztjuk a Facebook rajongói oldalunkon is, amely jelenleg több mint 27 ezer taggal rendelkezik.

A PR-cikk ára: 50 000 Ft + Áfa

Kombinált hirdetési csomagunk (PR-cikk+billboard és oldaldoboz banner) ára: 100 000 Ft + Áfa.

A szolgáltatások díja esetenként, a fenti árnak megfelelő terméktámogatással is kiváltható, ez minden esetben egyedi megállapodás tárgyát képezi.

Szerzői jog

A blog tartalmát szerzői jog védi. Egyes szövegrészletek idézése megengedett, ám a posztok újraközléséhez a szerző engedélye szükséges. Bármilyen idézett tartalom esetében linkkel hivatkozni kell a Bikegirls Blogra. Egyéb kérdésben a blog.hu/index felhasználási alapelvei érvényesek.

Bármely felmerülő témában a bikegirls@freemial.hu címre várjuk az üzeneteket.

Szólj hozzá

hirdetés banner kapcsolat impresszum médiaajánlat