2012. nov 21.

A cseh bringás csajok is megmutatják!

írta: bikegirls
A cseh bringás csajok is megmutatják!

Talán a nemzetközileg is igen sikeres Cyclepassion projektet követendő példának tekintve, Csehországban is egy csajos-bringás naptár elkészítésén fáradoznak. Mi ott leszünk a premieren!

Csehországban sem túl fényes a versenyszerűen kerékpározó lányok helyzete, ami a világ legtöbb országára igaz. Leginkább az országúti sportra jellemző a probléma, hiszen a média és a szponzorok a férfi sportolókra koncentrálnak, így összehasonlíthatatlanul rosszabb a nők helyzete, anyagi és társadalmi megítélésük.

Erre a problémára kívánja felhívni a figyelmet az a naptár, amelyet csehországi női bringaversenyzők közreműködésével készítenek el. A naptár januárban kerül a nyilvánosság elé és így a rajongók falaira, ám a kulisszák mögé bekukkantva azt mondhatjuk, hogy a cseh lányok szépségben sem maradnak el a nemzetközi mezőnytől, így a Cyclepassion naptár méltó vetélytársa lehet a kalendárium.

A falinaptárban szereplő bringás hölgyek: Pavlina Šulcová, Nikol Hlubinková, Vendula Kuntová, Monika Simon, Veronika Kotalová, Macíková Lucie, Irena Berková, Tereza Trefná, Veronika Blahová, Bozena Kučerová és Hana Kolarov

A naptár megjelenéséről természetesen beszámolunk!

český jezdec dívky_czech bike_girls 1.jpgIrena Berková és Veronica Kotalové

český jezdec dívky_czech bike_girls 2.jpgIrena Berková

Hana Kolářová český jezdec dívky_czech bike_girls.jpgHana Kolářová

Vendula Kuntová český jezdec dívky_czech bike_girls.jpgVendula Kuntová

luci macíková bicycle girl czech.jpgMacíková Lucie

Szólj hozzá

naptár cseh fotózás országúti bringás csaj pavlina sulcová nikol hlubinková vendula kuntová monika simon veronika kotalová macíková lucie irena berková tereza trefná veronika blahová bozena kucerová hana kolarov