2012. dec 01.

Playboy modell kínálja a karbon bringákat

írta: bikegirls
Playboy modell kínálja a karbon bringákat

A floridai illetőségű Stradalli bringagyártó céggel már több alaklommal foglalkoztunk (pl. itt) mert elég erős a csajos-bringás képanyaguk, ám annak ellenére, hogy a legegyszerűbb és leghatásosabb koncepciót - jó nők, jó bringák - alkalmazzák, valahogy mindig mellé nyúlnak és kétséges végeredményt produkálnak (lásd itt).

A most bemutatott képekben is benne lehetett volna a tűz, de valahogy pont a lényeget nem sikerült belepréselniük a fotókba. Pedig a modell sem kezdő, hiszen egykoron többször is szerepelt a Playboyban, igaz az már nem tegnap volt. Lentebb a közel tíz évvel ezelőtti szerepléseket is megidézzük egy-két képpel. A Stradalli bringákkal pózoló lányt, Jessica Renee-nek hívják, aki jelenleg is modellként dolgozik, ám a meztelenkedéssel már felhagyott. A 28 éves hölgy legjellemzőbb tevékenysége mostanság a fitnesz versenyeken való szereplés, akit érdekel itt ismerkedhet vele.

stradalli_jessica_renee_playboy_model_bicycle_bike_girl1.jpgstradalli_jessica_renee_playboy_model_bicycle_bike_girl3.jpgstradalli_jessica_renee_playboy_model_bicycle_bike_girl2.jpg
Néhány előnyösebb fotó:
jessica_renee_playboy_model_bicycle_bike_girl5.jpg
jessica_renee_playboy_model_bicycle_bike_girl40.jpg
jessica_renee_playboy_model_bicycle_bike_girl4.jpg
2003-ban a Playboy-ban:
jessica_renee_playboy_model_bicycle_bike_girl1.jpg
jessica_renee_playboy_model_bicycle_bike_girl2.jpg

Szólj hozzá

modell kerékpár playboy florida playmate karbon országúti stradalli jessica renee