2012. dec 17.

Victoria Pendleton a szitáló esőben is gyönyörű

írta: bikegirls
Victoria Pendleton a szitáló esőben is gyönyörű

Victoria Pendleton brit kerékpáros, aki a Londoni olimpiát követően - ahol egy arany- és egy ezüstéremmel zárt -, befejezte aktív sportolói pályafutását, legutóbb a Pantene reklámfilmjében vállalt szerepet. Victoria 31 évesen még bőven folytathatná pályafutását, annak ellenére, hogy már kétszeres olimpiai és nyolcszoros világbajnoknak mondhatja magát, de úgy határozott, inkább befejezi.

Döntésében óriási szerepet játszott, hogy a magánélete a nyilvánosság előtt zajlik és rengetegen bírálták a kerékpáros válogatott egyik szakértőjével, Scott Gardnerrel szövődött szerelme miatt. A sikeres kerékpáros még az olimpia előtt a BBC egyik műsorában vallott a vele szemben támasztott hatalmas elvárásokról. „Eleinte mindig az apámért bicikliztem. Aztán a profi edzőkkel az eredmények is egyre jobbak lettek. Hirtelen megnőtt a felelősség, és már egészen más dolgokért bicikliztem. Az edzésprogramokért, az országért, aztán mindenkiért" – fogalmazott Pendleton.

victoriapendletonpantene.jpg

Victoria a felemásra sikerült londoni szereplés után (az egyéni sprint számban elért Pekingi elsőségét nem tudta megismételni, de egy másik, a keirin számban összejött a győzelem) már csak a boltba fog bringával járni, ám nem kell attól tartanunk, hogy eltűnik a figyelem középpontjából, hiszen a televízióban tervezi továbbépíteni a karrierjét.

A Pantene korábbi reklámjaiból eddig is tudtuk, hogy a sampon segítségével a londoni szitáló eső ellenére is tökéletes marad a hajunk, ám ha Victoria mondja, akkor el is hisszük.

Szólj hozzá

london olimpia london 2012 pantene victoria pendleton pályakerékpáros olimipiai győztes