2013. jan 09.

Bringán Rosie Jones!

írta: bikegirls
Bringán Rosie Jones!

Rosie Anglia egyik legkeresettebb aktmodellje, aki már 18 évesen meghódította a szigetországot. A négy évvel ezelőtti bemutatkozást, ahol végre a világ elé tárhatta bájait, újabb és újabb felkérés követi, így a fiatal lánynak szinte felöltözni sincs ideje. A Middlesex-i születésű szépség pár év alatt szinte minden valamirevaló férfimagazinban megfordult, így láthattuk az FHM, a Nuts, a Loaded és a Playboy oldalain is.

Jones kisasszony pszichológia szakon tanul, és a média területén is tanulmányokat folytat, ám az utóbbi kihívástól nem féltjük, hiszen a szereplés természetes közege és az ismertséggel sincsenek gondjai. A magunk részéről néhány bringás képpel ajánljuk Roise Jones bájait az olvasóink figyelmébe.

rosie-jones-bike_boobs-naked_rider-bicycle.jpg

rosie-jones-front-magazine-pictorial-topless-in-her-fla-bikegirls.jpg
rosie-jones bicycle bike_girl.jpg

Eszünkben sincs senkire rátukmálni, de ha már írtunk Rosie-ről, néhány további fotót is összeválogattunk nektek a fiatal lányról rendelkezésre álló bőséges képanyagból:

Rosie Jones' Topless Student Body www.GutterUncensored.com 009.jpg
rosie-jones-glamour-model-16.jpg
big_08February2011-rosie-jones-newlook-mag-feb-2011-07.jpg
rosie-jones-topless-in-brilliant-breasts-nuts-photoshoot-outtakes-august-2012-04-675x900.jpg
rosie-jones-naked-nuts.jpg
rosie_jones_naked.jpg
rosie_jones_naked-6.jpg
rosie_jones_naked_90.jpeg

Szólj hozzá

anglia modell meztelen playboy mell bicikli glamour nuts fhm loaded legjobb nő női bringás rosie jones übersuna front magazine