2013. jan 18.

Segítünk, hogy legyen képed hozzánk!

írta: bikegirls
Segítünk, hogy legyen képed hozzánk!

Szeretnél egy profi bringás fotósorozatot magadról? Mi segítünk! Sőt, az elkészült anyagot a blogunkon is megjelentetjük.

Az ötlet nem új, már egy ideje keressük a megoldást arra, hogy még több magyar biciklis lány bemutatkozhasson megfelelő minőségben az oldalainkon, így egy igazán vonzó lehetőséget kínálunk nektek! A vállalkozó kedvű hölgyekről a fotós partnereink elkészítenek egy fényképsorozatot, amelyért egy minimális összeget, a piaci ár töredékét kell kifizetniük a modelleknek.

judit bikegirls 7.jpg

A fotózás díja, az utómunkákkal együtt 10 ezer Ft. Természetesen az elkészült anyagot, nagy felbontásban, digitális formában a résztvevők megkapják (kb. 20-40 fotó). Fotós partnereink a fenti díjazás fejében Budapesten vállalják a fotózást (műteremben vagy szabadban), de helyszín- és költségegyeztetés után, akár vidékre is leutaznak.

A Bikegirls blog fenntartja magának a jogot, hogy a csökkentett méretű képeket vízjellel ellátva a honlapján posztként és a Facebook oldalán közzétehesse, persze ez nem jelenti azt, hogy ez minden esetben meg is fog történni.

elisabeth bikegirls 4.jpg
A jelentkezőktől az alábbi információkat kérnénk: név, telefonszám, pár soros bemutatkozás, (elsősorban bringás téren vagyunk rád kíváncsiak, de írd meg azt is, hogy milyen képeket képzeltél el, esetleg lazább képekre is vállalkoznál-e), valamint ha van ilyen, akkor a fotózásra választott budapesti helyszínt is jelöld meg. A jelentkezéseket továbbítjuk a fotósaink, Ancsa és Dani felé, akik felveszik a kapcsolatot veled.

bikegirls fotosok_1.jpgAkik lencsevégre kapnak: Ancsa és Dani

A fotózással kapcsolatban semmilyen megkötésünk nincs, a célunk az (ahogy nektek és a fotósoknak is), hogy gyönyörű képek szülessenek rólad. Egyetlen kérésünk, hogy az első közzététel a blogunkon történjen (amibe a privát Facebook profilra való feltöltést is beleértjük). Természetesen a Bikegirls blogon való megjelenés után mindenki szabadon rendelkezhet az elkészült képekkel.

bikegirls photoshot.jpg
A már megvalósult fotózások képeit itt tudod megnézni:

- Anett, a csinos közgazdász
- Zita, az extrovertált sportmániás
- Szakadj ki a rutinból Krisztával
- Elisabeth Budapesten otthonra lelt
- Judit felügyeletével fitt lehetsz!

- Bringa, amely mindent megváltoztat!

Nos, nincs más hátra, mint, hogy írj nekünk, címünk: bikegirls@freemail.hu

Várjuk a jelentkezésed!

Szólj hozzá

fotós fotózás felhívás fotó sorozat bikegirls