2013. jan 26.

Renáta, a cseh gyöngyszem!

írta: bikegirls
Renáta, a cseh gyöngyszem!

Ismét Csehországba látogatunk, ugyanis blogunk egyik lelkes követője, Renáta Karkulka Karkošková Morvaországba kalauzol el minket. Renáta Csehország keleti részén, a Lengyelországhoz közeli Opavan él. Talán nem meglepő, hogy beleszeretett a hegyikerékpározásba, hiszen a régió a mountain bike-osok Mekkája. A 29 éves szépség 2008 óta teker, ekkor vette meg az első komolyabb bringáját.

Renáta a hegyibringázás mellett az országúton is otthon érzi magát, de a szíve a technikás erdei ösvényektől dobban meg igazán. A kerékpározással munka mellett, hobbiként foglalkozik, ám a legtöbb szabadidejét a bicaján tölti. 

Renáta tavaly óta tagja a sikerre éhes Novatop-Lapierre csapatának, akikkel a cseh erőpróbák mellett sok nemzetközi versenyre is eljut, többek között Szlovákiába, Lengyelországba és Ausztriába. Renáta rendszeresen követi a blogunkat és a Facebook csoportunknak is aktív tagja, így szívesen osztja meg a képeit az olvasóinkkal, nem mellesleg a csapatára is szeretné felhívni a figyelmet. Aki kíváncsi a Novatop-Lapierre-es bringásokra, akik már 40-en vannak, az a fenti linken nézelődhet vagy itt csatlakothat a Facebook csoportjukhoz.

A magunk részéről megjegyeznénk, hogy a cseh bringás lányról igazán szép és ötletes képek készültek, vannak köztük vicces és szexi fotók is, sőt a klasszikus bringával az ágyban témát is feldolgozták. Ha te is szeretnél magadról hasonló képeket, akkor jelentkezz a felhívásunkra és lefotózunk!

Renáta Karkulka Karkošková czech bike girl rider novatop lapierre 6.jpg


Renáta Karkulka Karkošková czech bike girl rider novatop lapierre 7.jpg
Renáta Karkulka Karkošková czech bike girl rider novatop lapierre 8.jpg
Renáta Karkulka Karkošková czech bike girl rider novatop lapierre 4.jpg
Renáta Karkulka Karkošková czech bike girl rider novatop lapierre 5.jpg
Renáta Karkulka Karkošková czech bike girl rider novatop lapierre 12.jpg
Renáta Karkulka Karkošková czech bike girl rider novatop lapierre 3.jpg
Renáta Karkulka Karkošková czech bike girl rider novatop lapierre 10.jpg
Renáta Karkulka Karkošková czech bike girl rider novatop lapierre 11.jpg

Képek: Renatice Foto

Szólj hozzá

cseh mountain bike bringás csaj opava novatop lapierre