2013. már 11.

Zita, az extrovertált sportmániás

írta: bikegirls
Zita, az extrovertált sportmániás

Zita Budapesten született az ikertestvérével együtt, aki szintén lány. Ha sportolásról van szó, a szőke lány szeme mindig csillog, minden érdekli, ami a testmozgással kapcsolatos: sziklát mászik, snowboardozik, imádja a sífutást, squashol, teljesítménytúrázik, gyorskorcsolyázik, görkorizik. Azonban a rengeteg mozgásforma közül Zita életében kiemelt helyen a hegyikerékpározás van, amely sportágban számtalan szép eredményt elért már. Dobogóra állt 10 és 24 órás versenyeken, nyert maratonokat, de terepduatlon versenyen is akasztottak már aranyérmet a nyakába.

Ennyi szerelem mellett szinte hihetetlen, hogy a csinos hölgy két kislányt is nevel. Ha ez nem lenne elegendő, a 29 éves lány extrovertált személyiségének köszönhetően, állandóan ismerkedik és folyamatosan új barátokra lel, a Bikegirls blogot is egy barátnak köszönhetően fedezte fel. A sportmániás bringás lány az X2S (Cross to Save) csapatának kötelékébe tartozik, ahol nagyon jól érzi magát, hiszen nagy családként tartanak össze az alapvetően tereptriatlonban utazó sportolók. 

Végezetül jó szívvel ajánljuk figyelmetekbe Zita műtermi fotóit, amelyet ezúttal is Karczag Dani készített.

matolcsi_zita_bikegirls_mtb_1.jpg

matolcsi_zita_bikegirls_mtb_7.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_4.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_3.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_5.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_2.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_6.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_10.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_11.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_9.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_13.jpg
matolcsi_zita_bikegirls_mtb_12.jpg

Akinek Zita képei láttán megjött a kedve a blogunkon való szerepléshez, az a felhívásunkat elolvasva, a bikegirls@freemail.hu címen jelentkezhet fotózásra.

Fotó: Karczag Dániel

Szólj hozzá

fotós fotózás felhívás mountain bike olvasónk fotó sorozat bringás csaj bikegirls x2s matolcs zita