2013. nov 25.

19 óra alatt bringával Krakkóba!

írta: bikegirls
19 óra alatt bringával Krakkóba!

A hazai bringás lányokat bemutató írásaink sorában Ányos Szilviát (33) mutatjuk be nektek, akit lánykori nevén Tar Szilviként is ismerhetnek a sporttársak, még a triatlonos éveiből. Szilvi Lengyeltótiban él, ahol a helyi uszodát vezeti, illetve a főállása mellett triatlon és úszóedzőként, gyógyúszás oktatóként dolgozik.

A versenyzést 22 évvel ezelőtt kezdte, 1991-ben vett részt élete első versenyén, ami egy duatlon viadal volt Nágocson, ahol felnőtt. Ezt követően is a triatlon és duatlon versenyek határozták meg az életét. Az országúti kerékpározás iránti vonzalom 2010-ben, az első Ironman versenyre készülés közben hatalmasodott el Szilvián és az Ironman teljesítése után úgy döntött, hogy főként a kerékpározásra fordítja az ideje nagy részét. Sikeresen és eredményesen teljesített versenyek sora bizonyította a döntés helyességét. Az idei évi versenyek közül kimagaslik a Budapest-Krakkó közötti 533 km-es verseny, amit 19 óra 30 perc alatt teljesített a csinos lány, ezzel az eredménnyel a nemzetközi női mezőnyben a 2. helyen ért célba.

Aki szívesen olvasna többet Szilviáról, az a Sportkult.net interjújából további informácikóhoz juthat a csinos bringás lányról.

anyos szilvia 3.jpg

anyos szilvia 2.jpg
anyos szilvia 1.jpg
anyos szilvia 4.jpg
anyos szilvia 5.jpg

Szólj hozzá

országúti bringás csaj ányos szilvia