2013. dec 24.

Khloe egy tortából perdült elénk

írta: bikegirls
Khloe egy tortából perdült elénk

Ígérjük, hogy ezután egy ideig csak valódi bringás lányokkal foglalkozunk, de ismét egy magasra dobott labda pattant felénk, és azt illik lecsapni.

A bevezető mondatból kiderült, hogy nem egy országúti világbajnok hölgy következik, sőt Khloe kerékpáros képességeit sem ismerjük - talán van neki olyan -, ám egy bringás képet tudunk mutatni. 

Azt viszont tudjuk, hogy Khloe Terae idén meghódította a Playboy világát és egy év alatt a lába elé feküdt a világ. Történt ugyanis, hogy a kanadai csajszi igen korán modellkedni kezdett (na, meg plasztikáztatni), és a nagy lehetőség is bekopogott tavaly októberben, mégpedig egy születésnapi torta formájában.

Az akkor 19 éves torontói lány a mexikói Playboy 10. születésnapján lehetett az est fénypontja - ő ugorhatott elő az óriási ünnepi tortából. Az ugrás olyan jól sikerült, hogy idén összesen öt ország nyuszis magazinjában mutathatta meg a bájait a szőkeség, többek között Görögországban és Dél-Afrikában. Kérdés már csak az, hogy maradt-e még valami a hölgy tarsolyában, hiszen egy ilyen villámrajttal könnyű ellőni az összes puskaport. 

Khloë Terae bikegirls.jpg

khloe-terae-bw.jpg

khloe-terae-blue-lingerie-pablo-badd.jpg

khloe-terae-bw-pablo.jpg

khloe-terae-5.jpg

khloe-terae-4.jpg

khloe-terae-pink.jpg

Szólj hozzá

modell playboy mell szőke playmate khloe terae